Selecteer een pagina

Schoonmaakbedrijf Project30 thuis in schoonmaakprojecten

Project30 is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen van alle soorten vervuilde woningen tot schoonmaakprojecten na nieuwbouw en renovatie werken.
Aan het roer van project30 staat Niels Stalmans die met grote zorg elke binnenkomende en wederkerende schoonmaakproject tot een goed en geslaagd einde brengt.

Schoonmaakbedrijf Project30

Project30 is een schoonmaakbedrijf gelegen in Rijkevorsel en gespecialiseerd in dringende en niet dringende alsook wederkerende schoonmaakprojecten zowel in Rijkevorsel zelf, als binnen de deelgemeenten van Rijkevorsel en alle omliggende gemeenten en steden, kortom in gans België.
Wij bieden als schoonmaakbedrijf hulp aan zowel particulieren als bedrijven om ons in te schakelen bij alle soorten schoonmaakprojecten van ontruimingen bij sterk vervuilde woningen tot schoonmaak na renovatie en nieuwbouwprojecten. Ook schoonmaak van algemene ruimtes neemt project30 voor zijn rekening. Dus als kmo/syndicus of bedrijven met openbare ruimtes die onderhouden dienen te worden kan u rekenen op project30.
Voor bedrijven (zoals kantoren, restaurants,….) zijn wij uiteraard zeer flexibel naar tijd en opdracht toe en maken wij uiteraard gebruik van de meest professionele materialen en producten, alsook goed desinfecterende producten draagt project30 hoog in het vaandel.

Project30 biedt hulp

Als schoonmaakbedrijf probeert project30 hulp te bieden in alle wegen dat met schoonmaak te maken heeft en daarbij willen wij uiteraard zeer graag luisteren naar de noden en behoeften van onze klant aangepast aan ieders budget.
Heeft u kleine of grote projecten, altijd kan er beroep gedaan worden op onze schoonmaakservices en dit 24/24 7/7. Ook als u een schoonmaakproject heeft dat zeer dringend uitgevoerd dient te worden dan ook kan u rekenen op onze diensten en snelle beschikbaarheid. Wij proberen namelijk rekening te houden met klanten die dringend hulp nodig hebben en houden daarom ook een beperkt aantal plaatsjes vrij binnen de drukke agenda van project30.
Als bedrijf werken wij ook nauw samen met de klant, als er een update nodig is in bepaalde langdurige projecten, of gecompliceerde opdrachten bieden wij een zeer snelle service aan qua communicatie en alles er rondom, denk aan budget, tijd,..
Ook houd project30 er rekening mee dat bedrijven vaak schoonmaakprojecten hebben voor en na de kantooruren en openingsuren, ook hierin kan u rekenen op de diensten van ons schoonmaakbedrijf zowel op weekdagen als weekend en feestdagen.

Bel ons

0496/90.31.72